Voedingsconsulent en gewichtsconsulent Friesland

Als voedingsconsulent & gewichtsconsulent heb ik een effectieve en duurzame methode ontwikkeld die werkt! Mijn aanpak is gebaseerd op het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon dat bij jouw leefstijl past.

Voedingsconsulent en gewichtsconsulent Friesland

Maak een vrijblijvende afspraak >

Iedereen weet dat je door beter op je voeding te letten afvalt, alleen hoe komt het toch dat zoveel mensen stoeien met overgewicht? Je hebt elk dieet geprobeerd, het had resultaat, maar toch.. weer een paar kilo erbij.

 

Dit kan te maken hebben met verschillende oorzaken. Je eet bijvoorbeeld verkeerde combinaties of je volgt een te streng dieet waardoor je het niet volhoudt. Misschien werkt je stofwisseling niet optimaal, waardoor je ondanks het vele sporten en gezond eten niet afvalt. ​

Je wilt graag sporten, maar waar haal je de energie vandaan? Het liefst ook nog voedzaam en gezond eten zonder uren in de keuken te staan. En dan ook nog een gewicht hebben dat bij jou past. Maar dan wel mee-eten met je gezin, dus geen dieet meer voor jou.

"Wil je graag weer lekker in je vel zitten, maar weet je niet waar je moet beginnen?"


​Met behulp van de juiste inzichten, tips en adviezen kun je gemiddeld een halve kilo tot een kilo per week afvallen. Zonder het gevoel te hebben dat je op dieet bent. Ook kun je gebruik maken van heerlijke eenvoudig te bereiden gerechten die op jou zijn afgestemd. Veelal zul je op korte termijn al resultaten zien die je in de goede flow brengen, meer energie geven en motiveren op weg naar je doel.

Samen gaan we aan de slag met een plan dat bij jou past. Want ieder mens is uniek!

​Ben je op zoek naar een voedingsconsulente of gewichtscoach in de regio Heerenveen en omstreken: Heerenveen, Terherne, Akkrum, Joure, Rotsterhaule, Wolvega, Sint Nicolaasga, Heeg, Sneek, Leeuwarden, Bolsward, Drachten, of een andere plaats in Friesland?
Je bent van harte welkom!