Wat anderen zeggen...

Lida (68):
“Na jaren van diëten: honger lijden, dieetclubs en dergelijke, ben ik daarmee gestopt. Bij Abc fitstudio in Heerenveen een kaartje gekregen van voedingsconsulente Janine (zij traint ook bij Abc). Dat sporten was een goede keus en Janine nog veel meer!"

"Minder eten (sowieso goed na je 50e), meer bewegen en af en toe wat lekkers. Ze geeft veel info mee, steunt je bij alles, ook als het even niet goed gaat. Ik heb veel aan haar gehad. Het is geen dieet, en toch val je af, langzaam. Je kan haar altijd appen, reageert altijd, geeft goede adviezen en steunt je. Stuurt je recepten. Top wijf!"

Gratis kennismakingsgesprek

Anneke (51)
"Omdat ik steeds zwaarder werd, heb ik het besluit genomen mij te laten coachen door Janine. Verwacht hier geen wonder dieet, maar je leer bij haar een gezond voedingspatroon wat werkt volgens de richtlijnen van de schijf van vijf. Janine heeft mij handvatten gegeven waar ik mijn verdere leven wat aan heb. Janine is super enthousiast en laat je ook na het coaching traject niet los. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet en heb nu ook een goede balans gevonden met voeding en bewegen!"