Over Weight and Balance

Weight and Balance is een term uit de vliegwereld. Het is een vertaling van de gewichtsverdeling van passagiers en bagage in het vliegtuig. Dit moet in balans zijn, anders kan het vliegtuig niet opstijgen. 

De juiste balans hebben in beweging en gezonde voeding is ook van toepassing voor een fit en vitaal leven. Ons streven is om jou te helpen deze balans te vinden, maar ook vooral te behouden. 

"Mijn doel? Een gezonder Nederland creëren door te coachen, adviseren en motiveren!"

Janine Huver - Aangenaam!

Mijn naam is Janine Huver, eigenaar van Weight & Balance. In het dagelijks leven werk ik bij de KLM in de functie van Purser. Dienstverlening, een team aansturen, collega’s motiveren, beoordelen en coachen is waar ik mij dagelijks mee bezig houd. 

Gezonde voeding heeft altijd mijn interesse gehad. Uit eigen ervaring en om mij heen zie ik hoe mensen “worstelen” met hun gewicht. Gezien de ontwikkelingen wat betreft ongezonde leefstijl met als gevolg overgewicht zie ik nu het juiste moment om, naast mijn huidige baan, mensen te helpen die moeite hebben een goede relatie op te bouwen met een gezonde leefstijl.

Ontdek wat ik voor jou kan betekenen.